Z A H V A L A

JAROSLAVU DОNUКISU

Minilo je leto dni od rojstva naše spletne strani, ki jo je izdelala družba JAVEDI d. o. o. iz Postojne.  Ob tej priložnosti posebna zahvala lastniku družbe, JAROSLAVU DОNUКISU, za pomoč pri vzdrževanju ter skrb za kakovost in vidnost strani, kar  dosledno, točno in zanesljivo nudi ves čas sodelovanja.

Jaroslav Dоnuкis je v Postojno prišel iz Kijeva zaradi kakovosti življenja v Sloveniji in afinitete do našega okolja in ljudi. Tu si je uredil stalno bivališče, ustanovil firmo ter postavlja druge temelje za življenje in delo. Z njim sem začela poslovno sodelovati pred petimi leti in pri tem odkrila korektnega, delavnega in strokovno podkovanega človeka. Zelo blizu nam je po kulturi, jeziku, navadah in naši dobri stari osebni in poslovni etiki. Zato iskreno in osebno

P R I P O R O Č A M

vsem, ki razmišljate o izdelavi spletne strani, ki ste velikokrat poskušali in niste našli pravega izvajalca, poskusite z Jaroslavom. Firma Javedi je poslovno ambiciozna, naj vas to ne prestraši. Našli boste preprostega in tehnično podkovanega inženirja. Močne strani so prav te: dobre tehnične rešitve, kakovost elementov in tržna uspešnost. Če vam ni težko sodelovati pri oblikovalskih finesah in jezikovnih opredelitvah, boste po vsej verjetnosti zadovoljni. Reference vam bo sam predstavil.

 Na slikah zgoraj na pikniku s prijatelji (foto A. Bussolin, 2018). Avtor prve slike s cvetjem (detajl) je J. Dоnuкis, 2018.

 ŠE MISEL: Na spletno stran je zavod Vita čakal deset let. Saj jo je že imela, celo več jih je bilo. Leta 2007 je prostovoljka iz Ljubljane izdelala čudovito stran za park, leta 2010 pa še eno za elektronsko objavo lista Istrske teme. A bili sta mrtvi, težko je bilo nalagati gradivo, dostop do nje pa nepoznan. Nato je bilo več poskusov za celovito predstavitev dejavnosti, vse brez uspeha. Za nekatere preveč kompleksna, za druge preveč posebna, tretji niso želeli vložiti veliko dela, četrti so bili predragi. Vse do sodelovanja z Javedi d. o. o. Še enkrat, zelo zadovoljni.

Leda Dobrinja, 

Koper, avgust 2018